When I’m with you

De mooiste liedjes uit 12,5 jaar theatergeschiedenis van MATZER

MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
When I’m with you is een sprankelend theaterconcert van MATZER Theaterproducties ter ere van de 12,5-jarige samenwerking tussen theatermaker Madeleine Matzer en componist/singer-songwriter Helge Slikker.

Vanaf de succesvolle voorstelling Marilyn Monroe (2010) tot aan het recente theaterstuk Broos (2023) hebben Madeleine en Helge altijd een gedeelde liefde gehad voor nieuw geschreven en veelal Engelstalige (pop)songs. Deze nummers hebben elke voorstelling verrijkt en een extra dimensies gegeven. Theaterbezoekers deelden die liefde en vroegen regelmatig waar ze de muziek uit de voorstellingen konden beluisteren. Daarom is het, na samen aan maar liefst 22 verschillende stukken te hebben gewerkt, nu tijd voor een muzikale viering! We namen een album op en nodigen iedereen uit om mee de herkenning in te duiken of om verrast te worden tijdens ons concert. 

De liedjes vertellen telkens een stuk geschiedenis, gedachtenkronkel of een gevoel van een personage. Een muzikale reis met nummers uit onder ander De eenzaamheid van de priemgetallen (2011), Gejaagd door de wind (2014) en Everybody Happy!? (2012). Tegelijk zijn de liedjes op zichzelf ook een feest voor oor en oog. Dit zorgt voor een ontroerende, gelaagde en zeer afwisselende muzikale avond. En om het feest compleet te maken, zullen muzikanten en acteurs die door de jaren heen hebben meegespeeld ook nu weer acte-de-presence geven.

Het album

Naast het concert wordt er ook een gelijknamig album uitgebracht met een aantal van de mooiste liedjes uit die 12,5-jarige MATZER geschiedenis. Dit album is op alle bekende streamingsdiensten te beluisteren. Zo kun je in de perfecte stemming komen voor het concert!

Credits

Concertregie en muziekkeuze

Madeleine Matzer

Muzikale leiding en liedjes

Helge Slikker

  • BassistLucas Dols
  • GitaarMilo Groenhuijzen
  • ZangLottie Hellingman
  • DrummerDave Menkehorst
  • ZangKris Berry
  • ZangNathalie Schaap