MATZER over de Vloer

MATZER over de vloer is een collectie voorstellingen van een half uur, die bij je thuis, op de werkvloer, in een feest- of vergaderzaal of waar dan ook gespeeld kunnen worden.

MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
MATZER over de vloer biedt de mogelijkheid om een voorstelling van een half uur bij u thuis, op de werkvloer, in een feest- of vergaderzaal of waar dan ook te laten spelen. Uiteraard voor een publiek dat u zelf kiest. Verras uw beste vrienden, familie, collega’s of klanten met een bijzonder verhaal.

Stopcontact
Er is niet veel meer nodig dan een stopcontact en een paar vierkante meter. MATZER over de vloer is een unieke belevenis, omdat de voorstelling op elke plek weer anders tot zijn recht komt. Ontroerend en humoristisch theater van hoogstaand niveau. Theater dat je (bijna) aan kunt raken.

Ook zijn deze voorstellingen uiteraard te boeken door theaters. Gewoon voor op het toneel of bijvoorbeeld als mogelijkheid eens voorstellingen te laten zien in een kleedkamer, orkestbak, werkplaats of tijdens bijzondere gelegenheden als symposia en festivals.

Meer informatie

MATZER komt graag over de vloer met Honger, Pillow Talk, Lui, De rode schoentjes, Straf, Augustus, 111 en Sweet revenge, zowel in een Nederlandse als in een Engelstalige versie.

Meer weten over de voorstellingen? Klik op de titels hierboven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze MATZER over de vloer-voorstellingen (zowel particulier als zakelijk) en prijsindicaties, neem contact op met Marieke Simons: marieke@matzer.org | 073-6900908