111

Een sprankelende parabel over ego en eer, nederigheid en noodlot. Een vertelling in muziek en taal met honderdelf dagen als hoogtepunt.

MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
111 is een sprankelende parabel over ego en eer, nederigheid en noodlot.Humor en herkenbaarheid Met respect voor alle sprookjes, bijbelverhalen en mythes tonen acteurs/muzikanten Jasper Boeke en Helge Slikker – eerder te zien in o.a. ValAngst en MARILYN MONROE – in 111 het verhaal van twee mannen met een missie. Een humoristische, herkenbare en hedendaagse vertelling in muziek en taal met honderdelf dagen als hoogtepunt.

Twee broers. Eén vader.
Een opdracht. Een test. Een kans.

111 maakt deel uit van MATZER over de vloer; een groeiende collectie korte voorstellingen, welke zijn geschikt voor velerlei locaties en gelegenheden. Iedere voorstelling past zowel in een ruime gangkast als in een theaterzaal en kan in het Nederlands of in het Engels worden gespeeld.

Helge Slikker en Jasper Boeke stelen de show met prachtige liedjes en een wonderschoon sprookjesachtig verhaal over twee broers die elkaar kwijtraken en terugvinden… een verhaal om je helemaal in onder te dompelen.

Brabants Dagblad

Credits

Regie

Madeleine Matzer

Spel, muziek en Compositie

Helge Slikker

  • Spel & muziekJasper Boeke
  • KostuumsIlse Vermeulen
  • StylingSanne Danz
  • VertalingHans Matzer
  • FotografieJoep Lennarts