Honger

MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties MATZER Theaterproducties
Honger is een smakelijke, wrange en liefdevolle voorstelling over het onblusbare verlangen in ons. Hoe ga je om met de zucht naar meer? Meer, meer, meer. En wat doe je met de leegte die daaraan voorafgaat? En daar weer op volgt? Moet de leegte niet gekoesterd worden? Met smaak en aandacht dient actrice Aafke Buringh deze met zorg bereide tekst van Peter De Graef op.

En dan kan je je wel staan afvragen ‘Lieve God, waar heb ik dit aan verdiend?’ Maar daar heb je niks aan. Wat wel helpt is wanneer je naar jezelf probeert te kijken vanaf de Grote Beer, of vanop de kern van een koolstofatoom in de vensterbank. Dan zie je ineens. Het is niks. Niks wat er gebeurt. Het is zo onbeduidend minuscuul, of zo intergalactisch groot dat het niet uitmaakt.

MATZER over de Vloer
Honger maakt deel uit van MATZER over de vloer; een groeiende collectie korte voorstellingen, welke zijn geschikt voor velerlei locaties en gelegenheden. Iedere voorstelling past in een ruime gangkast, een theaterzaal, of op een festivallocatie en kan in het Nederlands of in het Engels worden gespeeld.

een plezierig stuk…inclusief heel goed gedoseerde interactie…een beeld dat blijft hangen

Theaterkrant

Credits

Tekst

Peter De Graef

Muziek

Helge Slikker

  • RegieJur van der Lecq
  • SpelAafke Buringh
  • KostuumIlse Vermeulen
  • StylingSaskia van der Linden
  • FotografieJean Philipse, Karin Jonkers