Je kunt me gerust een geheim vertellen is terug!

10 juli 2023
Nieuws
Naar overzicht

De succesvolle voorstelling Je kunt me gerust een geheim vertellen, een waardevolle monoloog over dwalen in het doolhof van dementie gaat opnieuw in reprise! Ook dit seizoen is de voorstelling weer te zien in het theater en bij partners als besloten voorstelling.

OVER DE VOORSTELLING

Met Je kunt me gerust een geheim vertellen [morgen ben ik het toch weer vergeten] gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek. Op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. In een persoonlijke, muzikale, troostrijke en grappige voorstelling wordt zowel de kant van een ouder met dementie als die van haar dochter belicht. Madeleine Matzer liet zich voor Je kunt me gerust een geheim vertellen inspireren door haar persoonlijke zoektocht, toen ze leerde omgaan met de ziekte van haar eigen moeder, die aan Alzheimer leed.

Het ‘geheim’ van impact

Je kunt me gerust een geheim vertellen heeft impact. Dat blijkt wel uit de resultaten van de impactmeting, die we na afloop van een voorstelling uitvoeren bij onze bezoekers. Bekijk hieronder de resultaten van Je kunt me gerust een geheim vertellen.

 

De voorstelling bezoeken of boeken

Wil je de voorstelling bezoeken? Bekijk dan hier de speellijst.
Wil je ‘Je kun me gerust een geheim vertellen’ boeken?
We hebben nog een aantal speeldata vrij in onze agenda dit najaar! Mocht je interesse hebben in de voorstelling neem dan contact op met Marieke Simonsmarieke@matzer.org.