De mooiste liedjes uit 12,5 jaar theatergeschiedenis van MATZER op de Boulevard

10 juli 2023
Nieuws
Naar overzicht

When I’m with you is een sprankelend theaterconcert van MATZER Theaterproducties. Na 22 verschillende voorstellingen te hebben gemaakt, is het tijd om de 12,5-jarige samenwerking tussen theatermaker Madeleine Matzer en componist en singer-songwriter Helge Slikker muzikaal te vieren.  

Vanaf de succesvolle voorstelling Marilyn Monroe (2010) tot aan het recente theaterstuk Broos (2023) hebben Madeleine en Helge altijd een gedeelde liefde gehad voor nieuw geschreven en veelal Engelstalige (pop)liedjes.  

When I’m with you is een muzikale reis langs nummers uit verschillende voorstellingen waaronder De eenzaamheid van priemgetallen (2011), Gejaagd door de wind (2014) en Everybody Happy!? (2012). De liedjes vertellen telkens een stuk geschiedenis, gedachtenkronkel of een gevoel van een personage. Het concert bewijst dat de liedjes op zichzelf ook een feest voor oor en oog zijn.  

Om het feest compleet te maken, zullen muzikanten en acteurs die door de jaren heen hebben meegespeeld ook nu weer acte-de-presence geven. Verwacht een ontroerende, gelaagde en zeer afwisselende muzikale avond. 

Je bent uitgenodigd om mee de herkenning in te duiken of verrast te worden. 

When I’m with you van MATZER Theaterproducties gaat op donderdag 10 augustus om 20:30 uur in première. Bestel hier je kaarten