MATZER zoekt amateur-zangeressen voor ‘De steen in mijn mond’ (aanmeldingen gesloten)

26 maart 2024
Nieuws
Naar overzicht
MATZER zoekt amateur-zangeressen van diverse leeftijden (18-99jr) voor de voorstelling ‘De Steen in mijn mond’, een aangrijpend oorlogsverhaal door de ogen van een kind.

Belangrijke vereisten:

  • Vasthouden van de juiste toon en plezier hebben in samen zingen.
  • Beschikbaarheid tijdens repetities en voorstellingen (je kunt zelf kiezen welke bij jou passen).
  • Zelfstandig kunnen studeren met aangeleverde muziekstukken (notenschrift lezen is handig maar niet vereist).
  • Gezelligheid en deelname aan een professionele theaterproductie op bijzondere locaties.
  • Meewerken is vrijwillig, je studeert zelf partijen in en werkt met enkele repetities toe naar een professionele theatervoorstelling.

Interesse? Vul het aanmeldformulier in via https://bit.ly/4cy39Rk vóór 4 april 2024. Je aanmelding bestaat onder andere uit een korte video waarin je een zelfgekozen stuk zingt (couplet en refrein)

Meer informatie:

Op vrijdagmiddag 5 april om 16:00 organiseren we een informatiemoment in onze repetitiestudio in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch, waar componist Helge Slikker meer details over het project zal geven. We zullen ook samen enkele stukken uit de voorstelling zingen.

Over de voorstelling:

‘De steen in mijn mond’, is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van het Eindhovense meisje Marietje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze was negen toen de oorlog begon, ze was veertien toen het zuiden van Nederland werd bevrijd. In die paar jaar voltrok er zich een groot drama in haar gezin, waarna haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

De voorstelling zal op bijzondere locaties gespeeld worden in Nederland, waaronder Nationaal Monument Kamp Vught en Nationaal Monument Kamp Amersfoort.