Heksenkringen

Heksenkringen #2

30 mei 2023
Evenement
Naar overzicht

Geheime bijeenkomsten voor gevaarlijke vrouwen

Al een paar jaar bestaat bij mij het verlangen om een groep mensen bij elkaar te brengen die zich aangesproken voelen door deze titel. Ik besef met enige regelmaat dat ik zelf zo’n vijfhonderd jaar geleden waarschijnlijk een goede kandidaat zou zijn geweest voor de brandstapel, en ik realiseer me dat dat voor veel van de vrouwen die ik ken geldt. Dat intrigeert me. Wat maakt ons zo gevaarlijk? En wat is dan – in het nu – onze kracht? Wie en waar zijn de heksen uit de middeleeuwen vandaag de dag? Hoe verhoudt zich dat tot ons, en tot het hier en nu?

Deze tweede editie host ik samen met Yinske Silva, multitalent en absoluut mede ‘gevaarlijke vrouw’..

Deze avond gaan we op zoek naar onze wezenlijke talenten, (nog meer) worden wie je in wezen bent. We gaan daarbij werken met de innerlijke levenslijn, iets dat mij veel heeft gebracht. Dit model mocht ik leren van Ietje Lindermann, schrijver van het boek Innerlijk leiderschap, en senior trainer bij GITP. Minou is er deze keer niet bij, die sluit in het nieuwe seizoen weer aan.

We hopen dat je er 10 juli bij bent. Tot dan!

Wij hebben er zin in.
Madeleine Matzer & Yinske Silva

Informatie

Datum en tijd10 juli, 20.00 uur
LocatieStudio van MAZTER in de Verkadefabriek
AanmeldenMeld je hier gratis aan
Foto: Karin Jonker