Vacature: Stage Technicus bij MATZER Theaterproducties

16 november 2023
Vacature
Naar overzicht

MATZER Theaterproducties in ’s-Hertogenbosch zoekt een stagiair allround theatertechniek voor 32 uur per week.

Locatie: ’s-Hertogenbosch 

Type stage: 32 uur per week 

Duur: +/- 6 maanden 

Periode: vanaf januari/februari 

Niveau: MBO

Over MATZER Theaterproducties

MATZER Theaterproducties is een ondernemend theatergezelschap rond artistiek leider Madeleine Matzer en gevestigd in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. MATZER zet kwaliteitstheater midden in de samenleving en maakt kunst onderdeel van een groter maatschappelijk gesprek. Bij MATZER komen artistieke kwaliteit, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid samen in autonome theatervoorstellingen over onderwerpen die iedereen aangaan. Door interactieve nagesprekken, workshops en andere activiteiten een geheel te laten vormen met de voorstellingen, ontstaan transparante, emotioneel gelaagde, artistieke theaterprojecten. MATZER werkt intensief samen met theaters, bedrijven, instellingen en overheden en barst uit z’n voegen van de ambities en plannen.

Wat ga je doen?

Onze technicus, Casper, is op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair technicus om zijn technische team te versterken. Als technicus stagiair krijg je de kans om ervaring op te doen in verschillende technische aspecten van theaterproducties, onder begeleiding van een ervaren theaterprofessional. Je zult betrokken zijn bij een breed scala aan projecten en theatershows door heel Nederland.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een MBO-opleiding in de richting van Podium- en evenemententechnicus;
  • Je hebt affiniteit met theater;
  • Je hebt interesse in zowel geluid als licht;
  • Je bent georganiseerd, proactief, enthousiast en communicatief;
  • Je bent bereidheid om te leren en ervaring op te doen.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende leeromgeving in een creatieve theateromgeving;
  • De kans om samen te werken met ervaren professionals in de theaterindustrie;
  • Mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende technische gebieden;
  • Een ondersteunende werkomgeving;
  • Een stagevergoeding gebaseerd op de CAO Toneel en Dans.

Bij MATZER Theaterproducties maken we maatschappelijk theater dat iedereen aangaat. Daarom streven we ernaar om als organisatie een afspiegeling te zijn van die maatschappij. MATZER biedt een inspirerende werkomgeving waar het welzijn van alle betrokkenen en medewerkers voorop staat. 

Hoe solliciteer je?

Stuur je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en je cv, naar agnes@matzer.org. We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme en talent te ontdekken en samen met jou kwaliteitstheater te creëren.